Boekentas Lager 2 vaks M Ranger [0631]

Afdrukken
Prijs 258,00
Boekentas Afmetingen :
38 cm x 29 cm x 13 cm
Kleur : ranger
Indeling :
2 hoofdvakken
1 vak met rits over de hele lengte
2 voorvakken
Pennenhouder
Sluiting : 2 steek/druksloten
Draagtype :
Comfortabele handgreep
afneembare verstelbare schouderriem
afneembaar rugstel met rugriemen
materiaal :
eerste keus rundsleder, op natuurlijke plantaardige wijze gelooid door de meest vooraanstaande Belgische leerlooierij. Door gebruik zal dit leder licht van kleur veranderen en een mooie pattine krijgen. Zeer sterk leder met een minimum dikte van 2,5 mm - 2,7 mm. De tas heeft dus een lange levensduur en zodoende een gunstig effect op de ecologische afdruk.
Deze oerdegelijke classic Ruitertassen boekentas is gemaakt van natuurlijk gelooid rundsleder.
Een leder handvat is gemonteerd met 4 vol ijzer rivetten op een metaal onderplaat binnenin de boekentas zodat dit nooit meer los kan komen. Ons uniek ergonomisch V-rug systeem zorgt voor een perfect draagcomfort op de rug, de regelstraps laten een taploze regeling toe. De tas hangt mooi recht op de rug. De rug is gepolsterd.
Voor de veiligheid zijn reflecterende strips op de voorkant en op de beide zijkanten van de boekentas. Als extra veiligheid is een ledlichtje bovenop de tas bijgeleverd, dit heeft een kinpper stand en een gewone aan stand.
Deze tas is gemaakt voor A4 formaat en fardes A4, niet voor ordner maps.
 


laatste aanpassing 04/04/2019

 Steeds  korting met de

 gezinsbondspaarkaart

5 % normaal

10% met bon

Wij aanvaarden ook:

UW specialist in

Reiskoffers & Bagage, Computertassen, Aktentassen, Kledingtassen en -hoezen, Schrijf- en Presentatiemappen, Reisaccessoires, Handelsportefeuilles, ...

 

Prijzen en kleuren op deze website zijn indicatief en kunnen afwijken neem daarom vrijblijvend contact of bezoek onze winkel